This page was exported from Werken bij Humanitas [ https://werkenbijhumanitas.stichtinghumanitas.org ]
Export date: Sun Apr 5 19:18:48 2020 / +0000 GMT

Verzorgenden IG Stichting Humanitas Akropolis Rotterdam Zorg Met Verblijf (IMZ), uren in overleg
Ben jij die zorg kanjer die wij zoeken? Wil jij werken op een afdeling somatiek of juist PG? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

 

Jouw profiel

Je bent mensgericht, een teamspeler, enthousiast, flexibel inzetbaar, positief ingesteld en kan zelfstandig taken uitvoeren. Vanzelfsprekend heb je een respectvolle beroepshouding naar zowel cliënten als collega's. Je beschikt ook over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal en bent in het bezit van het diploma verzorgende IG.

 

Over Humanitas

Stichting Humanitas te Rotterdam biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio's en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl. De zorg aan mensen die dat nodig hebben, van jong tot oud, is volop in ontwikkeling.

Zorgregio Humanitas Hillegersberg-Schiebroek en Overschie (HSO) bestaat uit het verpleeghuis Akropolis - de Gerrit Spronkersflat - de Zilverlinde - de Berberishof en de Schiebroekse Parkflat. Centraal staat Akropolis dat bestaat uit twaalf verdiepingen met daarin het verpleeghuis voor zowel de Somatische zorgvraag als de Psychogeriatrie (demente) zorgvraag van cliënten.

Voor verpleegkuis Akropolis wij op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG voor een afdeling somatiek en een enthousiaste verzorgende IG voor een PG-afdeling.

 

Taken en verantwoordelijkheden

De bewoner staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat de dag van de bewoner de moeite waard is en besteden hier veel aandacht aan. Persoonlijk begeleiderschap is een van de taken, hierin zal je in afstemming met de bewoner, de naasten, collega's en het multidisciplinaire team invulling geven aan een waardevolle dag en aan een goed en veilig woon- en werkklimaat.

 

Wij bieden:

 

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mireille Frank, Manager Zorg & Welzijn. Je kunt haar bereiken via 06-3365795. Je kunt ook contact opnemen met Adrie Seip, Manager Zorg & Welzijn. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-12576635.

Humanitas in een notendop? Bekijk de video:

YouTube Video: YouTube.com/watch?v=tjCJQmiJ0bA

Digitaal solliciteren:

Kom jij ons team versterken?

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website: Solliciteer direct . Daarbij kun je aangeven of je voorkeur voor een PG-afdeling of afdeling somatiek hebt.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de procedure.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 


Post date: 2020-02-10 12:30:39
Post date GMT: 2020-02-10 11:30:39
Post modified date: 2020-02-10 12:45:17
Post modified date GMT: 2020-02-10 11:45:17

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com