Medewerker Flex Stichting Humanitas Rotterdam 0-28 uur per week - Werken bij Humanitas
Menu +

hm_bollen

Medewerker Flex Stichting Humanitas Rotterdam 0-28 uur per week

Ben jij dé collega die alle cliënten van Humanitas kwalitatief goede zorg kan geven? Vindt je het een uitdaging om op verschillende locaties en bij verschillende teams te werken? Wil je je eigen rooster bepalen, flexibiliteit en dus werken wanneer jij wilt? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Voor Humanitas Flex zijn wij op zoek naar ervaren en gediplomeerde medewerkers verzorging, verzorgenden IG en verpleegkundigen voor Zorg met Verblijf (intramuraal) en Zorg Thuis (extramuraal) voor contracten van 0 tot 28 uur per week.

 

Waarom kiezen voor werken bij Humanitas Flex?

 • Je vindt het een uitdaging om bij verschillende locaties te werken;
 • Je wilt ervaring in verschillende teams opdoen;
 • Je houdt van dynamisch werk;
 • Je bent flexibel inzetbaar en wilt graag zelf bepalen wanneer je werkt;
 • Je zoekt een goede balans tussen werk en privé.

 

Wie ben jij?

Een enthousiaste gediplomeerde medewerker verzorging (met relevante werkervaring), verzorgende IG of verpleegkundige die bewust kiest voor werken bij verschillende disciplines en verschillende locaties. Je wilt zelf bepalen wanneer je werkt, maar wel verbonden zijn met Humanitas. Je vindt het een uitdaging om kwalitatief goede zorg te geven aan alle cliënten van Humanitas en je kan collega’s en cliënten direct op hun gemak stellen. Je kan goed samenwerken, maar kan ook zelfstandig verantwoordelijkheid nemen. Je bent communicatief vaardig en overal inzetbaar. Een pré is als je met ONS/Nedap kan werken. Oftewel….Jij bent DE hulptroep van de Stichting!

 

Wij bieden:

 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een contract van 0 tot 28 uur per week bij Humanitas Flex;
 • Een informele bedrijfscultuur, collegiale samenwerking en zelfstandigheid;
 • Salariëring in FWG 25 (medewerker verzorging), FWG 35 (VIG) of FWG 45 (verpleegkundige);
 • Een eindejaarsuitkering van 7,4%, conform CAO VVT (per 1 december 2019 8,3%);
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; van korting bij sporten tot doorscholing en deskundigheidsbevordering.

 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esther Groen, Manager Humanitas Flex via telefoonnummer 06 – 83 07 60 77.

 

Solliciteren

Digitaal solliciteren: stuur je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van Humanitas Flex naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website: Solliciteer direct.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en de vergewisplicht is onderdeel van de procedure.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

 

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl. De zorg aan mensen die dat nodig hebben, van jong tot oud, is volop in ontwikkeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Top