Psychiatrische en gespecialiseerde thuisbegeleider Stichting Humanitas Rotterdam 18 - 28 uur per week - Werken bij Humanitas
Menu +

hm_bollen

Psychiatrische en gespecialiseerde thuisbegeleider Stichting Humanitas Rotterdam 18 – 28 uur per week

Je hebt een passie voor mensen met een psychiatrische aandoening en psychosociale problemen. Je weet hoe je hen kunt helpen een plek te vinden in de maatschappij. Houdt jij van uitdaging en sta je stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een thuisbegeleider GGZ. Een enthousiaste collega en toevoeging aan ons team, die inwoners van Rotterdam met een psychiatrisch en/of psychosociaal probleem thuis gaat begeleiden.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn het psychiatrische en gespecialiseerde thuisbegeleiding team van Stichting Humanitas. Een mond vol, vandaar afgekort naar het P&GT team! Vanuit dit team begeleiden wij meer dan 200 Rotterdammers met een psychiatrische aandoening en psychosociale problemen, in hun eigen huis. Als team leren we met elkaar, door met elkaar mee te denken en elkaar kritisch te bevragen.

 

Dit is wat je gaat doen

Je biedt begeleiding bij mensen thuis en helpt deze kwetsbare Rotterdammers grip te krijgen op hun leven door onder andere het aanbrengen van structuur in huishouden en dagindeling, het vinden van een dagbesteding, etc. Dit doe je door samen te werken met diverse organisaties, behandelaren, vrijwilligers en het sociale netwerk. Je werkt hierbij in de meeste gevallen zelfstandig. Daarnaast adviseer je collega’s vanuit jouw professie en kwaliteiten. Wij zijn op zoek naar een collega in Rotterdam Noord.

 

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een collega met een agogische, verpleegkundige of gespecialiseerd verzorgende achtergrond en kennis van de sociale kaart GGZ , met de volgende eigenschappen:

  • Stressbestendig
  • Zelfstandig
  • Iemand die stevig in zijn schoenen staat
  • Goede communicatieve vaardigheden heeft, zowel mondeling als schriftelijk, aangepast aan de doelgroep en situatie
  • Goede sociale vaardigheden, outreachend kunnen werken

Het is belangrijk dat je in bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.

 

Wij bieden

  • Een dienstverband van gemiddeld 18 – 28 uur per week;
  • Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een team van 18 mensen;
  • Salariëring conform de CAO- VVT, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Informatie & sollicitatie

Je kunt solliciteren door te mailen naar mailto:sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website: Solliciteer direct

 

Mocht je vragen hebben, bel dan naar Anneloes Vlasblom of Astrid Arts, telefoonnummer 06-3063 3313 of 06-44853923.

Als je CV en motivatie geschikt zijn, nodigen we je graag uit voor een kop koffie. Bevalt de kennismaking van beide kanten goed, dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Klikt het goed? Dan kun je per direct aan de slag. De gesprekken vinden plaats in januari.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

 

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl. De zorg aan mensen die dat nodig hebben, van jong tot oud, is volop in ontwikkeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Top