This page was exported from Werken bij Humanitas [ http://werkenbijhumanitas.stichtinghumanitas.org ]
Export date: Mon Dec 9 5:51:39 2019 / +0000 GMT

Verpleegkundig Specialist Stichting Humanitas Rotterdam-Charlois Hannie Dekhuijzen Kortdurend Verblijf (uren in overleg)
Voor de nieuwe afdeling Kortdurend Verblijf ben ik een team aan het samenstellen waar ook een ervaren verpleegkundig specialist deel van zal uitmaken. Als zelfstandig behandelaar binnen het eigen deskundigheidsgebied ga je zorg en behandeling met elkaar verbinden op de afdeling. Je bent de coacht van de medewerkers op de afdeling die belast zijn met de uitvoering van de gespecialiseerde verpleegkundige zorg.

Je komt te werken voor een kwetsbare cliëntengroep, die door een combinatie van problemen niet altijd even snel of effectief kunnen revalideren of herstellen. Cliënten worden op de afdeling opgenomen vanuit huis of vanuit het ziekenhuis na een operatie of bezoek SEH/ HAP. Daarnaast zullen sommige cliënten geobserveerd en gescreend moeten worden. Uiteindelijk vertrekken de cliënten weer terug naar huis of naar een passende setting. Je weet nooit van tevoren hoe je werkdag eruitziet want de afdeling kortdurend verblijf is misschien wel de meest dynamische afdeling die er bestaat in de ouderenzorg.

 

Behandeldienst in 15 seconden


Je gaat deel uit maken van de behandeldienst van Stichting Humanitas. Deze is meer dan 70 medewerkers groot en brengt multidisciplinair werken in praktijk, samen met de (informele) zorg. Zij ondersteunt en coacht zorgmedewerkers naar meer deskundigheid en zelfstandigheid. Zij biedt zorg en behandeling aan verschillende cliëntgroepen: psychogeriatrie, chronische somatische zorg, en een observatieafdeling ten behoeve van diagnostiek, zorg- en woonadvies.

Kortdurend verblijf is daar als afdeling gespecialiseerde zorgverlening nu aan toegevoegd. Als verpleegkundig specialist werk je in het team intensief samen met de specialist ouderengeneeskunde, verzorgenden IG, verpleegkundigen en andere bij de zorg betrokken professionals. Daarnaast coördineer je de revalidatie/ herstel/ observatietrajecten en beoordeel je m.b.v. een MDO of de ingezette (multidisciplinaire) acties de juiste zijn om het ontslagdatum te behalen. Je hebt tevens een aandeel in het ontwikkelen van de vakgroep/behandeldienst en het versterken en bewaken van de kwaliteit van zorg op de afdeling en binnen Humanitas.

Wat deze specifieke functie en taak extra interessant maakt is dat de afdeling en het team nieuw zijn. Alle ruimte voor jou als professional om deze in te gaan richten en vormen naar jouw expertise (en ervaring). Hierbij word je gefaciliteerd en ondersteunt door een manager en een afdeling coördinator.

 

Jij gaat goed voor het team en onze cliënten zorgen en wij zorgen ook goed voor jou  • Je kunt bij ons zelfstandig werken. Jij bent de expert.

  • Informele bedrijfscultuur en collegiale samenwerking.

  • Direct vast dienstverband, uren in overleg.

  • Salariëring in FWG 60, eindejaarsuitkering van 8,3%, conform de Cao VVT.

  • Korting op sporten via Humanitas, ruime doorscholingsmogelijkheden en deskundigheidsbevordering.


 

Informatie


Bel of app me gerust als je eerst meer informatie wilt op 06-51628982. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met irsah Kruithof, verpleegkundig specialist. Tel: 010-2713207. Wil je gelijk solliciteren?

 

Solliciteren


Digitaal solliciteren: stuur je sollicitatiebrief en CV naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website:Solliciteer direct.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de procedure.
Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.Over Humanitas


Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

YouTube Video: YouTube.com/watch?v=tjCJQmiJ0bAStichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ - die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio's en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl. De zorg aan mensen die dat nodig hebben, van jong tot oud, is volop in ontwikkeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 
Post date: 2019-11-01 06:00:56
Post date GMT: 2019-11-01 06:00:56
Post modified date: 2019-10-31 13:46:55
Post modified date GMT: 2019-10-31 13:46:55
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com