Afdelingscoördinator Stichting Humanitas, Rotterdam-Charlois Hannie Dekhuijzen Kortdurend Verblijf (uren in overleg) - Werken bij Humanitas
Menu +

hm_bollen

Afdelingscoördinator Stichting Humanitas, Rotterdam-Charlois Hannie Dekhuijzen Kortdurend Verblijf (uren in overleg)

Kom jij mijn nieuwe team aansturen op de nieuwe afdeling kortdurend verblijf (revalidatie- en herstelzorg en observatie/ screening)?

Voor deze nieuw op te zetten afdeling en een nieuw team, voor cliënten die vanwege medische oorzaak tijdelijk niet meer thuis kunnen verblijven, zoek ik, Marijke Dekker, manager zorg & welzijn kortdurend verblijf, een enthousiaste, ondernemende afdelingscoördinator. Ervaring is een pré.

Weet jij het potentieel van je medewerkers goed te benutten? Kan jij je professionals in hun kracht zetten en faciliteren in de uitvoer van hun werk? Is een coachende stijl van leidinggeven jou op het lijf geschreven? Snap jij hoe zorgpaden werken en hoe je deze in de praktijk kunt implementeren en borgen? Snap je hoe je kwaliteit kunt verbeteren tot de meest optimale vorm? Kun je ook tegendraads zijn, tegen de stroom in anders durven denken, als dat nodig is en in het belang van de cliënt? Vind je het een uitdaging om iets nieuws te starten? Dan vertrouw ik je graag de aansturing van het nieuwe team toe, circa 25 fte, en het mede vormgeven van deze nieuwe afdeling.

Je komt te werken voor een kwetsbare cliëntengroep, die door een combinatie van problemen niet altijd even snel of effectief kunnen revalideren of herstellen. Cliënten worden op de afdeling opgenomen vanuit huis of vanuit het ziekenhuis na een operatie of bezoek SEH/ HAP. Daarnaast zullen sommige cliënten geobserveerd en gescreend moeten worden. Uiteindelijk vertrekken de cliënten weer terug naar huis of naar een passende setting. Je weet nooit van tevoren hoe je werkdag eruitziet want de afdeling kortdurend verblijf is misschien wel de meest dynamische afdeling die er bestaat in de ouderenzorg.

Je werkt nauw samen in een team dat bestaat uit verzorgenden, (kwaliteits)verpleegkundigen, een verpleegkundig specialist, specialist ouderengeneeskundige en paramedisch behandelaars.

Jij gaat goed voor het team en onze cliënten zorgen en wij zorgen ook goed voor jou:

  • Je kunt bij ons zelfstandig werken, met veel regelmogelijkheden. Jij bent de expert.
  • Informele bedrijfscultuur en collegiale samenwerking.
  • Direct vast dienstverband, uren in overleg.
  • Salariëring in passende FWG, eindejaarsuitkering van 8,3%, conform de CAO-VVT.
  • Korting op sporten via Humanitas, ruime doorscholingsmogelijkheden en deskundigheidsbevordering.

Pas jij in dit plaatje? Vind je het leuk om deze nieuwe afdeling vanaf het begin te helpen opbouwen? Je kunt direct aan de slag! Maar wil je eerst een dagje meelopen om te ervaren of de sfeer je aanstaat? Ook dat is mogelijk!

 

Informatie

Bel of app me gerust als je eerst meer informatie wilt op 06-51628982. Wil je gelijk solliciteren? Dan kan ook via het formulier op de website of per mail naar mdekker@stichtinghumanitas.nl.

 

Solliciteren

Digitaal solliciteren: stuur je sollicitatiebrief en CV naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website: Solliciteer direct .

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de procedure.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

 

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

 

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl. De zorg aan mensen die dat nodig hebben, van jong tot oud, is volop in ontwikkeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Top