Verpleegkundige niveau 4 of 5, Stichting Humanitas Rotterdam-Charlois Hannie Dekhuijzen Kortdurend verblijf - Werken bij Humanitas
Menu +

hm_bollen

Verpleegkundige niveau 4 of 5, Stichting Humanitas Rotterdam-Charlois Hannie Dekhuijzen Kortdurend verblijf

Kortdurend verblijf – Humanitas Hannie Dekhuijzen – Rotterdam-Charlois –
Uren in overleg

 

Kom jij deel uitmaken van mijn nieuwe team op de nieuwe afdeling kortdurend verblijf (revalidatie- en herstelzorg en observatie/ screening)?

Voor deze nieuw op te zetten afdeling en een nieuw team, voor cliënten die vanwege medische oorzaak tijdelijk niet meer thuis kunnen verblijven, zoek ik, Marijke Dekker, manager Kortdurend Verblijf, enthousiaste, ondernemende collega’s.

Collega’s die kunnen denken vanuit verschillende oplossingsrichtingen, maatwerk kunnen bieden, planmatig en doelgericht kunnen werken, houden van organiseren en die willen meedenken om goede kwaliteit en veiligheid te bieden aan kwetsbare cliënten. En als het nodig is en in het belang van de cliënt, soms ook tegendraads zijn, tegen de stroom in anders durven denken. En daarbij maakt het niet uit of je jouw ervaring en kennis hebt opgedaan in bijvoorbeeld de thuiszorg, revalidatiezorg of ziekenhuiszorg. In tegendeel, we zoeken juist naar een diversiteit in achtergronden!

Je komt werken voor een kwetsbare cliëntengroep, die door een combinatie van problemen niet altijd even snel of effectief kunnen revalideren of herstellen. Cliënten worden op de afdeling opgenomen vanuit huis of vanuit het ziekenhuis na een operatie of bezoek SEH/ HAP. Daarnaast zullen sommige cliënten geobserveerd en gescreend moeten worden. Uiteindelijk vertrekken de cliënten weer terug naar huis of naar een passende setting. Je weet nooit van tevoren hoe je werkdag eruitziet want de afdeling kortdurend verblijf is misschien wel de meest dynamische afdeling die er bestaat in de ouderenzorg.

Je werkt nauw samen in een team dat bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, een verpleegkundig specialist, specialist ouderengeneeskundige en paramedisch behandelaars.

Jij gaat goed voor onze cliënten zorgen en wij zorgen ook goed voor jou

  • Je kunt bij ons zelfstandig werken, met veel regelmogelijkheden. Jij bent de expert.
  • Informele bedrijfscultuur en collegiale samenwerking.
  • Direct vast dienstverband, uren in overleg.
  • Salariëring in passende FWG, eindejaarsuitkering van 8,3%, conform de CAO-VVT.
  • Korting op sporten via Humanitas, ruime doorscholingsmogelijkheden en deskundigheidsbevordering.
  • Uitbreiding van uren via de flexpool van Humanitas is bespreekbaar.

 

Pas jij in dit plaatje? Vind je het leuk om deze nieuwe afdeling vanaf het begin te helpen opbouwen?

Je kunt direct aan de slag! Maar wil je eerst een dagje meelopen om te ervaren of de sfeer je aanstaat? Ook dat is mogelijk!

Informatie

Bel of app me gerust als je eerst meer informatie wilt op 06-51628982. Wil je gelijk solliciteren? Dan kan ook via het formulier op de website of per mail naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

 

 

Solliciteer direct

 

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Top