Verpleegkundige IMZ Stichting Humanitas Berberishof Rotterdam (28-32 uur per week) - Werken bij Humanitas
Menu +

hm_bollen

Verpleegkundige IMZ Stichting Humanitas Berberishof Rotterdam (28-32 uur per week)

Ben jij die zorg kanjer die wij zoeken? Wil jij werken op een kleinschalige afdeling met psychogeriatrische bewoners? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Kom gerust vrijblijvend bij ons binnen lopen voor een kopje koffie om kennis te maken.

 

Jouw profiel

Je bent mensgericht, een teamspeler, enthousiast, flexibel inzetbaar, positief ingesteld en kan zelfstandig taken uitvoeren. Vanzelfsprekend heb je een respectvolle beroepshouding naar zowel cliënten als collega’s. Je beschikt ook een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal en bent in het bezit van het diploma verpleegkundige.
Je vind het leuk om collega’s de coachen en actief mee te werken aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

 

Over Humanitas

Stichting Humanitas te Rotterdam biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl. De zorg aan mensen die dat nodig hebben, van jong tot oud, is volop in ontwikkeling.

Zorgregio Humanitas Hillegersberg-Schiebroek en Overschie (HSO) bestaat uit het verpleeghuis Akropolis – de Gerrit Spronkersflat – de Zilverlinde – de Berberishof en de Schiebroekse Parkflat. Centraal staat Akropolis dat bestaat ui twaalf verdiepingen met daarin het verpleeghuis voor zowel de Somatische zorgvraag als de Psychogeriatrische (demente) zorgvraag van cliënten.

Voor de locatie Berberishof zijn wij voor de intramurale zorg op zoek naar een enthousiaste en ervaren verpleegkundige met een sterke persoonlijkheid. Voor deze vacature is het absoluut noodzakelijk dat je ruime ervaring hebt en zelfstandig kunt werken.

 

Taken en verantwoordelijkheden

De bewoner staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat de dag van de bewoner de moeite waard is en besteden hier veel aandacht aan. Persoonlijk begeleiderschap is een van de taken, hierin zal je in afstemming met de bewoner, de naasten, collega’s en het multidisciplinaire team invulling geven aan een waardevolle dag en aan een goed en veilig woon- en werkklimaat.

 

Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (voor nader te bespreken vaste uren);
  • Een werkplek met als kenmerken: gezellige sfeer, collegiale samenwerking en zelfstandigheid;
  • Salariëring in FWG 45, conform de CAO VVT;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder mogelijkheden tot doorscholing en deskundigheidsbevordering

 

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Elise van Briemen, Manager Zorg & Welzijn. Je kunt haar bereiken op 06 – 10 13 25 62 of via de e-mail: evanbriemen@stichtinghumanitas.nl.

Verpleegkundige en Verzorgende Advies Raad (VAR)
Stichting Humanitas heeft een Verpleegkundige en Verzorgende Advies Raad (VAR) die adviseert over zorginhoudelijke zaken die direct van invloed zijn op de werkvloer. Gevraagd en ongevraagd. Bij het adviseren houdt de VAR zoveel mogelijk rekening houden met de beroepspraktijk. De adviezen dragen bij aan de professionalisering van de verpleegkundige en verzorgende beroepsgroep.

Humanitas in een notendop?  Bekijk de video:

Digitaal solliciteren:
Kom jij ons team versterken?
Stuur je sollicitatiebrief en cv naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website:Solliciteer direct

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Top