Verzorgenden IG IMZ of EMZ Stichting Humanitas - Werken bij Humanitas
Menu +

hm_bollen

Verzorgenden IG IMZ of EMZ Stichting Humanitas

Stichting Humanitas te Rotterdam biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl. De zorg aan mensen die dat nodig hebben, van jong tot oud, is volop in ontwikkeling.

Wij zijn voor diverse regio’s in Rotterdam op zoek naar zowel verzorgenden IG voor de intramurale als de extramurale zorg.

 

Jouw profiel

Je bent een teamspeler, enthousiast, mensgericht, flexibel inzetbaar, positief ingesteld en kan zelfstandig taken uitvoeren. Vanzelfsprekend heb je een respectvolle beroepshouding naar zowel cliënten als collega’s. Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG (VIG).

 

Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met vaste uren afgestemd op jouw wensen;
  • Salariëring conform de cao VVT, FG 35;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder mogelijkheden tot doorscholing en deskundigheidsbevordering.

 

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen de afdeling P&O via 010-2713800.

Humanitas in een notendop?  Bekijk de video:

Sollicitatie

Digitaal solliciteren: stuur je sollicitatiebrief en cv naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website:Solliciteer direct

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 
Top