Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning PLUS Humanitas Hoek van Holland - Werken bij Humanitas
Menu +

hm_bollen

Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning PLUS Humanitas Hoek van Holland

Over Humanitas

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl. De zorg aan mensen die dat nodig hebben, van jong tot oud, is volop in ontwikkeling.

 

Jouw profiel

Je hebt een passie voor mensen met een psychiatrische aandoening, psychosociale problemen en/of verslaving. Je hebt het vermogen om te stimuleren, activeren en motiveren. Je bent flexibel, creatief en je kunt snel anticiperen op diverse situaties. Verder ben je stressbestending, zelfstandig en beschik je over goede sociale vaardigheden. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, aangepast aan de doelgroep en situatie. Houd jij ook van uitdaging en sta je stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar huishoudelijk medewerkers die kwetsbare cliënten gaan begeleiden in hun eigen huis. Een enthousiaste collega en toevoeging aan ons team de Huishoudelijke Ondersteuning van Stichting Humanitas. Als team leren met elkaar, door met elkaar mee te denken. Je woont in Hoek van Holland of een plaats vlak bij Hoek van Holland (op fietsafstand van de cliënten).

 

Taken en verantwoordelijkheden

Je biedt begeleiding en helpt deze kwetsbare Rotterdammers grip te krijgen op hun door leven door onder andere het aanbrengen van structuur in het huishouden. Je ondersteund de cliënt in en bij het huishouden op basis van de door de consulent afgesproken ondersteuningsmix.

 

Wij bieden:

  • Een uitdagende werkplek in een klein team en zelfstandigheid;
  • Een dienstverband van gemiddeld 10 uur per week;
  • Salariëring in FWG 20, conform de CAO VVT;
  • Aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Informatie

Mocht je vragen hebben, bel dan naar Ellen Ketting, Manager Huishoudelijke Ondersteuning, telefoonnummer 010 – 2365412.

Humanitas in een notendop?  Bekijk hier de animatie:

Solliciteren

S.V.P. alleen solliciteren wanneer je op fietsafstand van de cliënten (Hoek van Holland) woont.

Digitaal solliciteren: stuur je sollicitatiebrief en cv naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website: Solliciteer direct

Als je CV en motivatie geschikt zijn, nodigen wij je graag uit voor een kop koffie. Klikt het goed? Dan kun je snel aan de slag. De gesprekken vinden zo snel mogelijk plaats.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Top