Facilitair Manager / Bedrijfsleider, Stichting Humanitas Rotterdam - Werken bij Humanitas

Facilitair Manager / Bedrijfsleider, Stichting Humanitas Rotterdam

Klaar voor je eigen koffietentje? Een eigen wijkrestaurant waar iederen met plezier komt? Jouw locatie als dé flexwerkplek van de wijk? Maar vooral: jouw toko is de plek waar jong en oud, rijk en arm héél graag komt – die als van hen zelf voelt. Die plek is er nog niet. Maar jij droomt ervan om van een ouderwets buurthuis de place to be in de wijk te maken. Gastvrijheid, ondernemen en verbinden, maar ook af en toe gewoon de wc schoonmaken als dat moet. Alles in een. Een enorme uitdaging. Jouw toko. Jouw buurt. Dat is het idee. Herken je jezelf? Lees dan verder over ons.

Wie zijn wij?

Wij zijn het zoveelste welzijnsbedrijf. Dat klopt. Totdat je bij ons binnenstapt. Bij ons geen rangen en standen, maar mensen met een eigen verantwoordelijkheid. Met elkaar maken wij ons sterk voor het ‘wel-zijn’ van de inwoners en ondernemers van Rotterdam Feijenoord. Dat doen we door slim gebruik te maken van data. Door ons te concentreren op het versterken van de lokale economie. Door logische en leuke verbindingen tussen zorg, welzijn, sport en cultuur te leggen. En vooral door ons gezond verstand te gebruiken. Dat hopen we tenminste.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Per 1 januari 2018 zijn wij verantwoordelijk voor de welzijnsopdracht in Rotterdam Feijenoord (+70.000 inwoners en alle leuke en minder leuke dingen die bij een echte stadswijk horen).
Onderdeel van deze opdracht is dat wij een algemeen coördinerende rol spelen in de wijk.

Als Facilitair Manager/bedrijfsleider of zoals wij zeggen: ‘coördinator van het Huis van de Wijk’ draag jij daar volop aan bij. Jij gaat verbinden en samen met wijkbewoners, ZZP-ers en andere (sociale) ondernemers en organisaties uit de wijk de plek creëren waar mensen zich goed voelen. Een begin is er al. Nu is het tijd verder te bouwen en daar speel jij een bepalende rol in. Wat is er nu echt nodig om een plek te creëren waar mensen graag verblijven?

Je bent een faciliterende, ondernemende doener die houdt van organiseren. Je komt met creatieve ideeën en weet die vorm te geven. Een BHV en Sociale Hygiëne diploma, of de bereidheid deze te halen, is belangrijk. Wij denken zelf dat een ondernemende hbo-er in werk- en denkniveau met de nodige ervaring, die zich herkent in bovenstaande uitdaging, degene is die wij zoeken. Ben jij dat? Solliciteer dan!

Wat bieden wij?

• Een team van ongeveer 35 mensen;
  • Geen hiërarchie, wel eigen verantwoordelijkheid;
  • Een licht chaotische, maar toch georganiseerde werkomgeving;
  • Koffie uit een pot;
  • De vrije hand om met de wijk de wijk sterker te maken;
  • De rest, daar komen we wel uit.

Sollicitatieprocedure

Je kunt solliciteren door te mailen naar welzijn@stichtinghumanitas.nl. Mocht je vragen hebben, bel dan naar 010-27 13 800 en vraag naar Noortje Oudshoorn, HRM. Als je CV en motivatie geschikt zijn, nodigen we je graag uit voor een kop koffie. Bevalt de kennismaking van beide kanten goed, dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Een assessment kan onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn. Klikt het goed? Dan kun je per direct aan de slag. De gesprekken vinden zo snel mogelijk plaats.