Medewerker verzorging Humanitas Akropolis Rotterdam IMZ - Werken bij Humanitas
Menu +

hm_bollen

Medewerker verzorging Humanitas Akropolis Rotterdam IMZ

Jouw profiel

Je bent een betrokken collega met oog en hart voor de bewoners. Jij bent in het bezit van het diploma Helpende Zorg & Welzijn niveau 2 (dit is een vereiste) en hebt affiniteit met de ouderenzorg. Je bent flexibel, staat stevig in je schoenen en hebt goede sociale vaardigheden. Je toont je betrokken bij het zorgproces van de bewoners en vanzelfsprekend heb je een respectvolle beroepshouding naar zowel cliënten als collega’s.

 

Over Humanitas

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijk dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl. De zorg aan mensen die dat nodig hebben, van jong tot oud, is volop in ontwikkeling.

Zorgregio Humanitas Hillegersberg-Schiebroek en Overschie (HSO) bestaat uit het verpleeghuis Akropolis – de Gerrit Spronkersflat – de Zilverlinde – de Berberishof en de Schiebroekse Parkflat. Centraal staat Akropolis dat bestaat uit twaalf verdiepingen met daarin het verpleeghuis voor zowel de Somatische zorgvraag als de Psychogeriatrische (demente) zorgvraag van cliënten.
Voor de 6e etage (psychogeriatrische afdeling) van Verpleeghuis Akropolis zijn wij op zoek naar een medewerker verzorging voor de intramurale zorg.

 

Taken en verantwoordelijkheden

  • Dagelijkse verzorging aan psychogeriatrische bewoners;
  • Toezicht en nabijheid bieden;
  • Echte aandacht voor de bewoners door bijvoorbeeld een praatje bij de koffie, een spelletje spelen etc.;
  • Samen met je collega’s het gezellig en aangenaam houden van de leefomgeving.

 

Wij bieden:

  • Gezellige sfeer, collegiale samenwerking en zelfstandigheid;
  • Salariëring in FWG 25, conform de CAO VVT;
  • Ruimte voor eigen ontwikkeling;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, doorscholing en/of deskundigheidsbevordering.

 

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy Janssen, Manager Zorg & Welzijn via ons Klant Contact Centrum 010 – 27 13 800.

Humanitas in een notendop?  Bekijk hier de animatie:

Solliciteren

Kom jij ons team versterken? SVP alleen solliciteren wanneer je in het bezit bent van het diploma Helpende Zorg & Welzijn (niveau 2)!
Digitaal solliciteren: stuur je sollicitatiebrief en cv naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website: Solliciteer direct

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Top